After Summer Specials VT Wonen en Douglas JonesVT wonen tegels by Douglas & Jones presenteert: de After Summer Specials

 

Deze nazomer ook bij Brabant Tegels Elshout: de After Summer Specials van VT wonen tegels by Douglas & Jones. Van 15 september t/m 30 november 2020 krijg je bij aankoop van minimaal 45 m2 aan geselecteerde actietegels een VT wonen cadeaukaart t.w.v. maar liefst € 300,- cadeau.

 

Vier verschillende series

Tijdens de After Summer Specials profiteer je bij aanschaf van de tegelseries Composite, Classic, Mold en Blancs van VT wonen tegels by Douglas & Jones. Vier verschillende tegelseries die op elke plek in je huis meer dan welkom zijn! Zowel op de vloer als op de wand. Want welke tegelstijl je ook kiest: alle series zijn overal toepasbaar, ook in je badkamer en keuken.

 

Je kunt kiezen uit de robuuste uitstraling van de serie Composite, de karaktervolle betonserie Mold, het klassieke marmerpatroon van de serie Classic óf juist de natuurgetrouwe houtpatronen van de gloednieuwe serie Blancs. Ook bijzonder: mix & match juist de verschillende series in jouw persoonlijke stijl. Zo geef je je huis in één klap een bijzondere uitstraling!

 

vtwonen shop

En maak je nieuwe woonkamer, badkamer of keuken deze nazomer dus helemaal af met de leuke items uit de vtwonen shop! In deze online woonwinkel boordevol inspiratie vind je een groot aanbod voor je interieur. En met het gratis shoptegoed kun je dus kiezen uit de leukste woonitems om je huis helemaal af te maken.

 

Meer weten over deze leuke actie? Kom dan langs in onze showroom of bekijk de actievoorwaarden op www.douglasjones.nl/specials

Collectie

Collectie van Brabant Tegel BV

Een ruime sortering wand- en vloertegels, keramisch parket, handgemaakte Portugese tegels, mozaïek en tegelstroken in vele maten en prijsklassen.

 

Meer Info

VT Wonen

Wij werken samen met VT Wonen

De exclusieve vtwonen collectie is samengesteld door Douglas&Jones en de stylisten van vtwonen. Bewonder ze in onze showroom.

 

Meer Info

Aanbiedingen

Speciale aanbiedingen van BT Elshout

We hebben altijd speciale aanbiedingen voor u. Alle soorten tegels van hoge kwaliteit voor een altijd lage prijs! Bekijk ze op onze aanbiedingen pagina

 

Meer Info

Copyright © 2020 Brabant Tegels Elshout. Alle rechten voorbehouden.