In onze collectie vindt u vele merken tegels, waaronder de exclusieve tegels van vtwonen. Van wand- en vloertegels, tot keramisch parket, mozaïek en tegelstroken. Wij werken met een breed scala aan kleuren, patronen en innovaties waardoor we in staat zijn steeds vernieuwende ontwerpen te creëren. Bij Brabant Tegels Elshout bieden we passende oplossingen voor ieder budget, of u nu een groot of een iets kleiner budget heeft. 

 

De gehele collectie van Brabant Tegels Elshout is zichtbaar in onze showroom van 700 m2. Wij willen u graag een juiste beeldvorming geven en daar is onze showroom ook op ingericht. In onze showroom kunt u terecht voor professioneel en persoonlijk advies. Tevens kunt u hier de tegels in het echt bewonderen, ideeën op doen en kijken hoe bepaalde tegels met elkaar gecombineerd kunnen worden.

 

Met onze collectie tegels kunt u elke gewenste sfeer creëren; van huiselijke gezelligheid tot trendy & modern, van mediterrane warmte tot klassiek. Bovendien zijn onze tegels duurzaam, onderhoudsvriendelijk, uitermate geschikt voor vloeren met vloerverwarming en kunnen ze op veel plaatsen en manieren worden toegepast.

Copyright © 2020 Brabant Tegels Elshout. Alle rechten voorbehouden.