Brabant Tegels Elshout is officiële dealer van de vtwonen tegelcollectie. De exclusieve vtwonen collectie is samengesteld door Douglas&Jones en de stylisten van vtwonen. In onze showroom kunt u deze prachtige collectie bewonderen.

 

De vtwonen collectie is super trendy en biedt een grote variatie in formaten, kleuren en structuur. Voor op de vloer en tegen de wand. Vierkant en rechthoekig. Glanzend en mat. Met en zonder grafisch dessin. Klassiek en modern. Sober en kleurrijk. Strak en speels. In onze vtwonen collectie vindt u het allemaal!

 

Alle tegels en lijnen uit de vtwonen collectie zijn goed te combineren en kunnen gebruikt worden voor zowel de badkamer of keuken, maar ook in de woonkamer, serre of tuinterras. Nieuwsgierig geworden? Wij heten u van harte welkom bij Brabant Tegels Elshout!

 

VT Wonen Tegels by Douglas & Jones

  • Tegelfeest voor het hele huis: van parelmoer chic tot robuust mat, van groot en vierkant tot smal en rechthoekig, van uni, dessin tot houtprint!
  • VT Wonen tegels zijn er in vele maten, kleuren en dessins + uitermate geschikt om met elkaar te mixen & matchen
  • Duuzaam; krasvast, altijd kleurvast en heel easy to clean
  • Stoer voor op de vloer, maar ook verrassend op de muur – en dan niet alleen voor een achterwandje in de keuken. Of je nu voor glanzend of mat gaat, voor uni of dessin, met deze tegels haal je echte eyecatchers in huis
  • Typisch VT Wonen tegels: overal toepasbaar, op de vloer en muur, en óók in de badkamer; in allerlei formaten, kleuren en afwerkingen verkrijgbaar, van groot tot smal, van ruw tot glad en met of zonder dessin; onderling goed te mixen & matchen; duurzaam & hygiënisch; makkelijk schoon te houden; kras- en slijtvast; ideaal voor vloerverwarming.

 

Copyright © 2020 Brabant Tegels Elshout. Alle rechten voorbehouden.